#EUX & EUD Business

Masser af elevpladser og uddannelsesmuligheder i detailbranchen

Af: Karina Anée Købke

COOP var forbi Køge Handelsskole for at fortælle vores elever om de gode uddannelsesmuligheder, der er efter grundforløbet på handelsskolen.

Elevpladskonsulent Michala Duvier

På EUX Business og EUD Business på Køge Handelsskole er de erhvervsrettede og merkantile jobmuligheder i fokus.

"Vi holder i løbet af skoleforløbet en masse arrangementer, job- og karrieredage for alle skolens merkantile elever, så de bliver klædt godt på, til at vælge retning på deres elevpladser efter den teoretiske del af uddannelsen er i hus”, fortæller elevpladskonsulent Michala Duvier.


Brancherne er meget aktive i deres søgen efter elever, hvilket blev helt tydeligt, da Jan Binau, HR Forretningspartner i COOP, besøgte Køge Handelsskole og bl.a. fortalte om elevforløbet i COOP, og om uddannelserne, som COOP tilbyder - og om de mange muligheder, der ligger i job- og karriereudvikling hos dem.

”På den måde fik vores elever mange gode råd og inspiration til det væld af muligheder, de rent faktisk har med deres erhvervsuddannelse,” siger Michala Duvier.

”Det var en super spændende dag med rigtig god dialog med eleverne om elevpladser og karriere i COOP og videndeling om jobsøgning, CV og samtaler. Det var dejligt at få lov at slå et slag for vores fantastiske branche, siger Jan Binau.

Jan Binau fra COOP fortalte om alle mulighederne for uddannelser og elevpladser.


Øjenåbner

Ca. 100 elever deltog og de var glade for det, de efterfølgende kaldte for en øjenåbner:

"Med en erhvervsuddannelse (EUD) inden for detail og handel er der virkelig mange muligheder og retninger, man kan gå. Det er derfor vigtigt for os at bringe erhvervslivet ind i klasselokalerne, så eleverne bliver parate til at møde deres kommende arbejdsgivere. Eleverne var glade for det og fik gode tips og tricks til jeres jobsøgning, mens de blev klogere på hvad COOP kan tilbyde ift. uddannelse og karriere", fortæller Michala Duvier.


Eleverne brugte dagen på at få afstemt deres egne forventninger og få indsigt i, hvad en arbejdsplads som COOP forventer og kan tilbyde. Der er mulighed for en stejl karrieretrappe, hvis man ønsker det, hvilket ifølge Michala overraskede en del af eleverne.

”Det var en rigtig god mulighed for at blive klogere på, hvad virksomhederne vægter i deres søgen på det perfekte match, og dagen bidrog i høj grad til at gøre næste fase af uddannelsen mere håndgribelig for eleverne, ” siger Michala Duvier.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.