#EUX & EUD Business

Hvad er det gode liv?

Af: Karina Anée Købke

Vores elever på EUX Business fik et energiboost, da Søren Lynge, ekspert i mental sundhed og en af Danmarks mest benyttede oplægsholdere inden for emner som motivation og positiv psykologi, var inviteret til at holde oplæg for alle vores EUX-elever om det gode liv - og om hvordan man forhindre et dårligt.

"Vi ønskede med oplægget, at give vores elever et motiverende energiløft oven på en virkelig drænende Corona-tid, hvor mange elever var kommet lidt rigeligt ned i tempo," fortæller lektor Jacob Wraae Nielsen.

"Tag jer selv alvorligt"

Søren Lynge gav eleverne konkrete, mentale værktøjer. Og Lynges meget personlige, pågående stil taler til de fleste af vores elever forklarer Jacob Wraae Nielsen:

"Lynge udstråler succes og inddrager sin egen personlige udvikling fra småkriminel til vellykket foredragsholder og forretningsmand. Han taler i et direkte og humoristisk sprog, der gik rent ind hos vores elever. Han ønskede bl.a. at få eleverne til at forstå, at de skal tage sig selv alvorligt ved at opstille mål - og gøre en seriøs indsats for at nå dem. Det kræver kontrol over følelsesimpulser, og det kræver viljen til at løse problemer i stedet for at tænke over dem".

Søren Lynge fik givet vores elever klare og forståelige råd, der blev reflekteret over efterfølgende i klasselokalerne.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.