Tværnationalt fokus på voksenuddannelser

Af: Karina Anée Købke

Ved vejs ende: Køge Handelsskole har stået i spidsen for et fint samarbejde mellem fem europæiske lande; Danmark, Italien, Belgien, Spanien og Ungarn, hvor voksenuddannelse er blevet debatteret og nytænkt.

Konklusionerne fra projektet er, at alle lande har lært en masse af de forskellige holdninger og har skabt et ‘Intellektuelt Output’ via e-læringsplatform til inspiration for voksenuddannelser i alle EU-lande,” forklarer Irina Grauengaard, der sammen med Finn Arvid Olsson er projektkoordinatorer fra Køge Handelsskole.

"OLFA” projektets 4. og sidste transnationale projektmøde fandt sted i Treviso, Italien, hvor alle koordinatorer og projektdeltagere fra partnerlande mødtes for at diskutere og evaluere projektets intellektuelle output.

Under udendørs læringsaktiviteter i Treviso og Venedig stiftede OLFA-projektets partnere kendskab til historien og den fantastiske udsigt over Treviso og Venedig, Italiens naturlige og historiske arv, traditioner, skikke og kultur.

”Alle mål, opgaver og målsætninger for projektets møde blev gennemført med succes og fuldstændig opfyldt. De 5 lande arbejde hen imod vores næste mål og projekter”, slutter Finn Arvid.

Info om OLFA

Det tre-årige projekt er en del af EU-programmet ERASMUS+ og går under navnet Strategic Partnership-projekt for voksenuddannelse – ’Financial Literacy Training for "Outside the Labour Force Adults’. Interesserede kan læse mere om OLFA-projektet på facebook:

/olfa.strategicpartnership og instagram: olfa_project/olfa.strategicpartnership

Copenhagen Cartel underviser elever fra HHX i bæredygtig innovation

En af ’Løvens hule’ virksomhederne, Copenhagen Cartel, besøgte innovations-eleverne på HHX.

Virkeligheden ind i undervisningen

Partnerskab med lokale virksomheder giver en ny dimension til undervisningen på HHX.

Matchmaking mellem elever og virksomheder

Både elever og virksomheder fik gjort sig attraktive overfor hinanden til Job- og karrieredag.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.